MAGATZEMS CARMEN empresa familiar de tota la vida, ens avalen més de cinquanta anys d’experiència comercial.

Benvinguts,
MAGATZEMS CARMEN, Texma 2014 s.c.

LA NOSTRA HISTÒRIA

Ceràmiques Carmen, actualment coneguda com a MAGATZEMS CARMEN, obre les portes l’any 1968 en mans dels avis (Joan i Carmen) i el pare (Lluís) com a botiga de ceràmiques, d’aquí el nom de Ceràmiques CARMEN.

 

Amb el pas dels anys, el pare (Lluís) i la mare (Edelmira) amplien el ventall de productes, oferint un extens sortit de mobiliari auxiliar i d’exterior juntament amb la ceràmica, passant a dir-se, Mobles i Ceràmiques CARMEN.

 

 

L’any 2004 es fa la reforma total de l’establiment, canviant de nom a MAGATZEMS CARMEN.

Els anys passant, els pares es jubilen i la botiga passa a les meves mans, l’Anna la tercera generació. L’hi faig un gir i la canvio de dalt a baix, apostant per un producte de qualitat.

Juntament amb el marit (Francesc) l’any 2014 ampliem el negoci amb TEXMA 2014 S.C, empresa creada i dedicada per poder oferir els serveis de tapisseria, confecció i tapisseria nàutica, tant per a particulars com a professionals del sector de la restauració CONTRACT.

 

 

A la botiga tenim una extensa varietat de producte pensat tant per al particular com per al professional HORECA.

Durant tots aquest anys, hem donat i donarem la benvinguda obrin les portes del comerç a tots vosaltres, mil gràcies per la confiança.